Aanbieding!

Cerfola® Voordeelset Basis

Oorspronkelijke prijs was: €37,90.Huidige prijs is: €34,10.

Omschrijving
+ Stimuleert en ondersteunt haargroei
+ Kalmeert en voedt de (gevoelige) hoofdhuid
+ Verbetert vochtretentie
+ Vermindert verouderend haar
+ Zorgt voor soepel haar
+ Creëert glanzend haar

Beschrijving

Cerfola® Voordeelset Basis

biedt je de verzorging van hoofd + haar. Bestel deze voordeelset en ontvang 10% korting op het aankoopbedrag van het duo Cerfola® Shampoo (200ml) en Cerfola® Conditioner (200ml).

Eigenschappen

Cerfola® Shampoo

+ Stimuleert haargroei
De combinatie van Folaat en Cafeïne ondersteunt verzwakte haarwortels om haargroei te bevorderen en haarverlies te verminderen. De formule in Cerfola® Shampoo voedt ook beschadigd haar met gespleten haarpunten.

+ Kalmeert gevoelige hoofdhuid
De mix van Folaat en Avena Sativa-extracten in Cerfola® Shampoo heeft een kalmerend en herstellend effect op een gevoelige of geïrriteerde hoofdhuid. Dagelijks gebruik brengt de hoofdhuid sneller in balans.

+ Verbetert vochtretentie
Daarnaast heeft de combinatie van Folaat met Aloë Vera in Cerfola® Shampoo een zachte, herstellende en vochtbalancerende werking. Het helpt bij de bestrijding van roos door uitdroging van de hoofdhuid te voorkomen.

+ Vermindert verouderend haar
Het Folaat in Cerfola® Shampoo helpt het verschijnen van grijze haren te verminderen door het stimuleren van de productie van eiwitten en melanine, waardoor de natuurlijke haarkleur langer behouden blijft.

Cerfola® Conditioner

+ Ondersteunt de haargroei
De combinatie van Folaat en Aloë Vera in Cerfola® Conditioner stimuleert haargroei, vermindert haarverlies en helpt bij het herstellen van zwak, broos of beschadigd haar.

+ Voedt de hoofdhuid
De fusie van Folaat en Shea Butter in Cerfola® Conditioner biedt een hydraterend en kalmerend effect. Het helpt de huid te hydrateren, de bloedcirculatie te verbeteren en de elasticiteit van de huid te bevorderen.

+ Zorgt voor soepel haar
De mix van Folaat en Panthenol in Cerfola® Conditioner maakt het haar zachter, elastischer en gemakkelijker te kammen of borstelen. Het heeft ook een antistatisch en hydraterend effect.

+ Creëert glanzend haar
De synergie van Folaat en Sweet Almond Oil in Cerfola® Conditioner helpt bij het voeden en hydrateren van het haar, waardoor het glad en glanzender wordt na elke behandeling.

Inhoud

Folate Infused Shampoo (200 ml) + Folate Infused Conditioner (200 ml)