Aanbieding!

Cerfola® Voordeelset Vitaal

Oorspronkelijke prijs was: €48,90.Huidige prijs is: €41,55.

Omschrijving
+ Stimuleert en ondersteunt haargroei
+ Kalmeert gevoelige hoofdhuid
+ Verbetert vochtretentie
+ Vermindert verouderend haar
+ Ondersteunt hersenfuncties
+ Helpt bij vermoeidheid
+ Bevordert het immuunsysteem

Beschrijving

Cerfola® Voordeelset Vitaal

biedt je essentiële verzorging van hoofd + haar. Bestel deze voordeelset en ontvang 15% korting op het aankoopbedrag van Cerfola® Shampoo (200ml) en Cerfola® Supplement (60 capsules). Deze krachtige combinatie versterkt niet alleen je haar en zorgt voor een gezonde hoofdhuid, maar ondersteunt ook je immuunsysteem van binnenuit. Voor stralend haar, zowel van binnenuit als van buitenaf!

Eigenschappen

Cerfola® Shampoo

+ Stimuleert haargroei
De combinatie van Folaat en Cafeïne ondersteunt verzwakte haarwortels om haargroei te bevorderen en haarverlies te verminderen. De formule in Cerfola® Shampoo voedt ook beschadigd haar met gespleten haarpunten.

+ Kalmeert gevoelige hoofdhuid
De mix van Folaat en Avena Sativa-extracten in Cerfola® Shampoo heeft een kalmerend en herstellend effect op een gevoelige of geïrriteerde hoofdhuid. Dagelijks gebruik brengt de hoofdhuid sneller in balans.

+ Verbetert vochtretentie
Daarnaast heeft de combinatie van Folaat met Aloë Vera in Cerfola® Shampoo een zachte, herstellende en vochtbalancerende werking. Het helpt bij de bestrijding van roos door uitdroging van de hoofdhuid te voorkomen.

+ Vermindert verouderend haar
Het Folaat in Cerfola® Shampoo helpt het verschijnen van grijze haren te verminderen door het stimuleren van de productie van eiwitten en melanine, waardoor de natuurlijke haarkleur langer behouden blijft.

Cerfola® Supplement

+ Ondersteunt hersenfuncties
Folaat, Vitamine B12 en Koper in Cerfola® Supplement zijn essentiële voedingsstoffen die het psychische en mentale welzijn bevorderen, dankzij het gunstige effect op focus, concentratie en denkvermogen.

+ Stimuleert haargroei
De combinatie van Folaat, Biotine en Zink in Cerfola® Supplement draagt bij aan de groei van het haar en de gezondheid van de hoofdhuid. Het helpt daarnaast haaruitval en vergrijzing te voorkomen.

+ Helpt bij vermoeidheid
De samenvoeging van Folaat en de Vitaminen B3 en B5 in Cerfola® Supplement ondersteunt de energievoorziening van het lichaam en zorgt bovendien voor een goede psychische gezondheid.

+ Bevordert het immuunsysteem
Vitamine B12 en Vitamine C zorgen samen met Folaat in Cerfola® Supplement voor een goede werking van het zenuwstelsel en eveneens het in stand houden van de weerstand.

Inhoud

Folate Infused Shampoo (200 ml) + Folate Infused Supplement (60 capsules)